Μεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
Online Lean Six Sigma Yellow Belt course
Online Lean Six Sigma Yellow Belt course

25/09/2023 18:00 -
23/10/2023 - 21:15

Online Lean Six Sigma Yellow Belt course

Κατηγορία: Project Managment

Εισηγητής: Βικτώρια Τσολίδου

Περιγραφή

Το Lean Six sigma είναι ένα σύστημα επιχειρηματικής βελτιστοποίησης και εταιρικής διοίκησης που έχει εφαρμογή σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, σε οποιαδήποτε μεγέθους επιχείρηση και σε οποιοδήποτε τμήμα.
Η μεθοδολογία Six Sigma (6σ) είναι ένας δομημένος τρόπος προσέγγισης για τη μείωση των ελαττωματικών προϊόντων και υπηρεσιών, τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και τη μείωση του κόστους. Χρησιμοποιεί μια σειρά από δοκιμασμένα και μοντέρνα εργαλεία από το χώρο του TQM (Total Quality Management), της Στατιστικής και του Lean Management. Εφαρμόζεται για πάνω από δύο δεκαετίες σε εταιρείες (βιομηχανικές και παροχής υπηρεσιών) που θεωρούνται ηγέτιδες στο χώρο τους, με θεαματικά αποτελέσματα.
Ο στόχος του εξ αποστάσεως σεμιναρίου είναι να παρουσιαστεί στους συμμετέχοντες τη μεθοδολογία προσέγγισης DMAIC και τα επιμέρους εργαλεία μέσα από ένα μείγμα παρουσιάσεων πρακτικών ασκήσεων και cases studies.

Πληροφορίες

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Στελέχη Επιχειρήσεων, Διευθυντές Ποιότητας, Διευθυντές παραγωγής, Τμηματάρχες όλων των τμημάτων, Διαχειριστές έργων ή σε όποιον ενδιαφέρεται για την βελτίωση των εσωτερικών διεργασιών και δραστηριοτήτων της επιχείρησης, που επιδρούν στην ποιότητα, στο κόστος και στην ικανοποίηση των πελατών

Με επιδότηση ΛΑΕΚ

Ημερομηνίες

25/09/2023 18:00 -
23/10/2023 - 21:15

Απομακρυσμένη παρακολούθηση:

Ναι

θέλω να μάθω περισσότερα

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης