Μεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
Life Synergy 360ο - Group Coaching Journey
Life Synergy 360ο - Group Coaching Journey

09/06/2024 17:30 - 19:30

Life Synergy 360ο - Group Coaching Journey

Κατηγορία: Personal & Business Development

Younique Life Academy

Εισηγητής: Έλενα Αλεβιζοπούλου

Περιγραφή

Συνάντηση. Σύνδεση. Ανακάλυψη. Μεταμόρφωση.

Φαντάσου πως στο κέντρο της ύπαρξης σου υπάρχει ένας διαβήτης. Έχει ήδη χαραχτεί αυτόματα ένας κύκλος ζωής, σα να μην ήσουν εσύ που αποφάσιζες, αλλά οι δικοί σου, η κοινωνία κι όσα σου έχουν πει άλλοι. Μέσα στον κύκλο της ζωής σου υπάρχουν όλες οι πτυχές: η υγεία σου, η οικογένεια, η καριέρα, οι σχέσεις, τα οικονομικά. Κάποιοι τομείς λειτουργούν καλούτσικα, κάποιοι σε ζορίζουν αρκετά και άλλοι έχουν πλέον γίνει τόσο ανυπόφοροι που σε ωθούν να τα κοιτάξεις κατάματα και να κάνεις κάτι γι’ αυτά. Όλο το αποφασίζεις να πας κάπου κι όλο το αναβάλεις. Δεν έχεις χρόνο, ούτε νιώθεις άνετα να μιλήσεις σε έναν άγνωστο. Δεν έχεις πειστεί πως πραγματικά θα σε βοηθήσει το να κάνεις συνεδρίες κάθε εβδομάδα, άσε που είναι και πολυτέλεια όταν υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες. Στο μεταξύ, λίγο παραδίπλα από το δικό σου κύκλο, κάποιος άλλος άνθρωπος χαράζει με το διαβήτη του το δικό του κύκλο. Τον κοιτάζει κι αναρωτιέται για τη δική του ζωή. Παρόμοια προβλήματα, παρόμοιες σκέψεις, λες και κάπου τέμνονται οι κύκλοι κι οι ζωές σας.

Κλείσε για μια στιγμή τα μάτια σου. Πάρε μια βαθιά ανάσα. Πως θα ήταν άραγε αν ερχόταν μπροστά σου μια ευκαιρία να χαράξεις εσύ έναν νέο κύκλο ζωής, πιο μεγάλο, πιο πλούσιο, πιο ικανοποιητικό; Πως θα ένιωθες αν έπαιρνες εσύ στα χέρια σου το διαβήτη της ζωής σου κι έκανες νέες επιλογές, καλύτερες για σένα και τους αγαπημένους σου; Πόσο περήφανος ή περήφανη θα ήσουν ένα χρόνο μετά, αν σήμερα αποφάσιζες να δωρίσεις στον εαυτό σου μια βελτιωμένη ποιότητα ζωής, μια πιο ολοκληρωμένη ύπαρξη που σε κάνει να νιώθεις χαρά, απόλαυση, πληρότητα, ικανοποίηση; Και πως θα ήταν όλη αυτή η εμπειρία επιστροφής στον αυθεντικό σου εαυτό, αν μαζί σου είχες για παρέα ανθρώπους που μοιάζουν να είναι οι αδερφές ψυχές σου, η ψυχική σου οικογένεια;

Καλωσόρισες στο Life Synergy 360ο Group Coaching Journey, το εισιτήριό σου για μια πιο ζωντανή, δυναμική και πληρέστερη ύπαρξη! Ξεκίνα σήμερα μια μεταμορφωτική οδύσσεια που θα αναβαθμίσει κάθε πτυχή της ζωής σου!

Απελευθέρωσε τον Πρωταθλητή Μέσα σου με τη Δύναμη της Ενότητας

Φαντάσου έναν κύκλο αδερφών ψυχών, η κάθε μία στο δικό της μοναδικό ταξίδι αυτό-ανακάλυψης. Τώρα, οραματίσου πώς αυτή η συνέργεια έχει τέτοια δυναμική που μπορεί να γκρεμίσει τα τείχη των περιοριστικών σου πεποιθήσεων, αποκαλύπτοντας έναν ωκεανό άπειρων δυνατοτήτων για σένα. Στη ζεστή αγκαλιά της δεμένης ομάδας μας, θα βιώσεις μια μεταμόρφωση που όμοια της δεν υπάρχει πουθενά!

Ένα ψηφιδωτό από κοινές αφηγήσεις φωτίζουν και το δικό σου μονοπάτι

Ακούς αυτούς τους ψίθυρους; Είναι οι ιστορίες θριάμβου και θλίψης, σφυρηλατημένες σε ένα ψηφιδωτό συλλογικής σοφίας. Καθώς ανοίγεις τα αυτιά σου σε άλλους συνοδοιπόρους, θα βρεις παρηγοριά και θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι μόνος ή μόνη στους αγώνες σου. Κι έτσι απλά θα ευφρανθείς και θα ανοίξεις και την καρδιά σου. Αυτή η συντροφικότητα καλλιεργεί ένα περιβάλλον σύνδεσης, αυθεντικότητας και ανάπτυξης, όπου το να εκφράζεις τις βαθύτερες σκέψεις σου γίνεται τόσο φυσικό, όσο και η αναπνοή σου.

Άλλαξε επίπεδο στο ταξίδι της ζωής εξυψώνοντας τους άλλους

Υπάρχει ένα αξιοσημείωτο παράδοξο στη δυναμική της ομάδας: καθώς φεύγεις από το εγώ και γίνεσαι κοινωνός του εμείς, καθώς εξυψώνεις τους άλλους, εξυψώνεις συγχρόνως και τον εαυτό σου. Γιατί όλοι είναι καθρέφτες σου. Ζήσε τη μαγεία της ενδυνάμωσης, μοιράσου εμπειρίες, πρόσφερε γνώσεις και χάρισε συμπόνια στους συνταξιδιώτες σου. Ως αντάλλαγμα, απόλαυσε την ευδαιμονία της συνειδητοποίησης της αξίας και της σημαντικότητάς σου. Μέσω της κοινής υποστήριξης, θα κατανοήσεις ότι το κοινό ταξίδι σας πλάθεται μέσα στο γλυπτό του συλλογικού καλού της ανθρωπότητας.

Ταξίδι στα Βάθη της Ανακάλυψης του Εαυτού σου

Βούτηξε στα βάθη της ανθρώπινης ύπαρξης με τη μηνιαία μας οδύσσεια. Οι έμπειροι καπετάνιοι μας πλοηγούν τις συναντήσεις και τις συνομιλίες στον πυρήνα της ύπαρξής σου, ξετυλίγοντας επίπεδα που δεν ήξερες ότι υπήρχαν. Καθώς εξερευνάς τον λαβύρινθο των συναισθημάτων σου, βγαίνεις πιο δυνατός, πιο σοφός και πιο συνδεδεμένος με τον αυθεντικό σου εαυτό.

Προσμονή Ολικής Μεταμόρφωσης Ζωής

Από τις σχέσεις μέχρι την καριέρα, από την υγεία μέχρι την πνευματικότητα, κάθε πτυχή της ζωής σου είναι μια πινελιά στον καμβά της ύπαρξης. Με το LifeSynergy360, θα ζωγραφίσεις ένα αριστούργημα. Είτε συμμετέχεις αναζητώντας σαφήνεια, σκοπό ή μια σημαντική ανακάλυψη, είτε ψάχνεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν, να είσαι σίγουρος πως η ολιστική μας προσέγγισή διασφαλίζει ότι κάθε σπόρος που φυτεύεις για τη νέα σου ζωή θα ανθίσει.

Μέγιστη Εξέλιξη, Αποδοτική Επένδυση

Εδώ είναι το μυστικό: ενώ το ταξίδι είναι βαθύ, είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματικό. Το LifeSynergy360 Group Coaching σου επιτρέπει να βουτήξεις βαθιά στην αυτογνωσία, αξιοποιώντας τη δύναμη και τη δυναμική της συλλογικής ανάπτυξης. Η επένδυση; Τόσο από άποψη χρόνου όσο και από πλευράς πόρων, το ομαδικό coaching είναι πολύ πιο προσιτό και αποδοτικό από το παραδοσιακό one-on-one coaching, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα φτάσεις στην κορυφή των δυνατοτήτων σου χωρίς να ξεφύγεις οικονομικά.

Ξεκίνα το Ταξίδι Μέσα Σου

Καθώς ο ήλιος δύει στην καθημερινή, συνηθισμένη ζωή, άφησε το σεληνόφως του LifeSynergy360 να φωτίσει τη διαδρομή της επιστροφής στον αυθεντικό σου εαυτό. Άπλωσε τα χέρια σου, αγκάλιασε την ενότητα, απόλαυσε την αυτογνωσία και βίωσε τη μεταμόρφωση. Γίνε ο σκηνοθέτης της πιο μαγευτικής ιστορίας της ζωής σου!

Το ταξίδι μας ξεκινά! Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο LifeSynergy360 Group Coaching Journey σήμερα και μπες σε ένα αύριο γεμάτο εκπληκτικές δυνατότητες!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες για την μαγική οδύσσεια των 9 μηνών.

Εξασφάλισε τη θέση σου τώρα και γίνε μέλος ενός κύκλου εμπνευσμένων ταξιδευτών σε ένα μέρος εξαιρετικό, στον πολύτιμο εαυτό σου και στη ζωή που σου αξίζει!

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ‘Ελενα & Michel

[Οι συναντήσεις μας θα είναι κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα – 5.30μμ με 7.30μμ, από Οκτώβριο έως και Ιούνιο στο ΜΕΤΣ]

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Πληροφορίες

Σε ποιους απευθύνεται:
Σε όλους όσους θέλουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη.
Ειδικές εκπτώσεις
Αν κλείσετε τη θέση σας για 5 συναντήσεις από 220€ ΜΟΝΟ 149€ ή για 9 συναντήσεις/ετήσια συμμετοχή από 396€ ΜΟΝΟ 234€

Ημερομηνίες

09/06/2024 17:30 - 19:30

Τοποθεσία

Αθήνα

Απομακρυσμένη παρακολούθηση:

Όχι

Θέλω να μάθω περισσότερα

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης