Μεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
Προχωρημένη Εκπαίδευση Excel Για Επαγγελματίες Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών
Προχωρημένη Εκπαίδευση Excel Για Επαγγελματίες Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών

13/02/2024 17:30 -
13/02/2024 - 20:30

Προχωρημένη Εκπαίδευση Excel Για Επαγγελματίες Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών

Κατηγορία: Personal & Business Development

Financial Arena

Εισηγητής: Δημήτριος Λεϊμονής

Περιγραφή

Μάθε να χρησιμοποιείς την πλήρη δυναμική του Excel με το ειδικά διαμορφωμένο σεμινάριό μας για επαγγελματίες που σχετίζονται με την λογιστική και τα χρηματοοικονομικά.

Το σεμινάριο αυτό σχεδιάστηκε με σκοπό να αναβαθμίσει τις δεξιότητες σας στο Excel, μετατρέποντας σας σε έναν ικανό επαγγελματία με άριστη γνώση στον χειρισμό των δεδομένων.

Live Online ή Δια Ζώσης Training Sessions

Διάρκεια Εκπαίδευσης: 4 ημέρες

Ώρες Εκπαίδευσης: 12

Ειδική Έμφαση: Προσαρμοσμένο για άτομα στους τομείς λογιστικής και χρηματοοικονομικών με βασικές ή μέτριες γνώσεις Excel.

Το θέμα του σεμιναρίου είναι να ενισχύσει τις βασικές γνώσεις και τις δεξιότητες των συμμετεχόντων στο Microsoft Excel. Ενώ ο σκοπός του είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των απαραίτητων λειτουργιών και δυνατοτήτων του Excel, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να χειρίζονται αποτελεσματικά τα δεδομένα, να εκτελούν σύνθετους υπολογισμούς και να δημιουργούν εντυπωσιακές απεικονίσεις των δεδομένων τους.

Πληροφορίες

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες λογιστικής και χρηματοοικονομικής, καθώς και σε συμβούλους και αναλυτές που εργάζονται με διάφορους τομείς δεδομένων.

Είναι ιδανικό για άτομα που επιδιώκουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στο Excel και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του για ανάλυση δεδομένων, αναφορές και λήψη αποφάσεων. Οι συμμετέχοντες μπορεί να προέρχονται από διάφορους κλάδους, όπως οικονομικών, συμβουλευτικούς, μάρκετινγκ και άλλων.

Λογιστές

Οικονομικοί Διευθυντές

Επιχειρηματικοί Αναλυτές CFOs

Αναλυτές και άλλοι επαγγελματίες χρηματοοικονομικών που στοχεύουν στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους στο Excel.

Ημερομηνίες

13/02/2024 17:30 -
13/02/2024 - 20:30

Τοποθεσία

Αθήνα

Απομακρυσμένη παρακολούθηση:

Ναι

Θέλω να μάθω περισσότερα

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης