Τεχνικές Πώλησης (online)

(0 ψήφοι)
Τεχνικές Πώλησης (online)
Διοργανωτής:
Κατηγορία: Πωλήσεις

Πληροφορίες Σεμιναρίου

 • Διεύθυνση Διεξαγωγής: Online
 • Τόπος Διεξαγωγής: Online
 • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310.466.481
 • Κόστος Σεμιναρίου: 100
 • Εκπτώσεις:

  30% έκπτωση για εγγραφές μέχρι 11 Οκτωβρίου

 • Ημ/νια Διεξαγωγής: 2013-10-15
 • Ώρες Διεξαγωγής: 20:00-22:00
 • Απαιτείται Εγγραφή: Ναί
 • Παρακολούθηση Εξ Αποστάσεως: Χωρίς Επιλογή
 • Χρηματοδότηση ΛΑΕΚ:

  OXI

Εισηγητής:

Ο Γιώργος Ραλλάκης είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων με πολύχρονη εμπειρία στην οργάνωση τμημάτων πωλήσεων, την ανάπτυξη νέων προϊόντων και επιχειρήσεων. Έχει εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στην εκπαίδευση πωλητών και τις πωλήσεις, ενώ είναι ιδρυτής της Evolution Σύμβουλοι Επιχειρήσεων που παρέχει υπηρεσίες σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και του πρωτοποριακού LearningEvolution.gr το οποίο ασχολείται με την διοργάνωση online και offline σεμιναρίων.

Ημερομηνίες διεξαγωγής:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί εξολοκλήρου online την Τρίτη 15, Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, ώρα 20:00 – 22:00 (οκτώ με δέκα το βράδυ)

Τρόπος Διεξαγωγής:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί εξολοκλήρου online την Τρίτη 15, Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Οκτωβρίου. Οι ζωντανές παρουσιάσεις θα γίνουν στις 20:00 (οκτώ το απόγευμα) και θα έχουν διάρκεια 90 λεπτά περίπου η κάθε μία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις στον εκπαιδευτή μέσω της εφαρμογής webconference που χρησιμοποιούμε, οι οποίες και θα απαντηθούν άμεσα, ενώ θα έχουν πρόσβαση στο video των παρουσιάσεων για ένα έτος από την εγγραφή τους.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, φοιτητές, επαγγελματίες πωλητές και σε όποιον θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του πάνω στις πωλήσεις.

Σκοπός:

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα έχετε αποκτήσει μια πλήρη εικόνα της διαδικασίας της πώλησης, και θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να προετοιμαστείτε για την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Θα μάθετε πως να προετοιμάζεστε για μια πώληση (οργάνωση υλικού, δομή παρουσίασης, εύρεση κατάλληλου κοινού στόχου), και πως να φέρεστε κατά τη διάρκεια της πώλησης (αντιμετώπιση αντιρρήσεων πελάτη, δόμηση επιχειρημάτων, κτλ).

Περιγραφή:

Σε αυτό το σεμινάριο θα μιλήσουμε για τη διαδικασία της πώλησης. Θα καλύψουμε όλο το φάσμα της διαδικασίας της πώλησης, από την πρώτη επαφή, μέχρι την εξυπηρέτηση πελατών και το Cross ή Up Selling!

Στο τέλος του σεμιναρίου θα γνωρίζετε πως να προετοιμαστείτε για να πουλήσετε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία, πως να βρείτε το κατάλληλο κοινό στόχο (target group), πως να οργανώνετε τα επιχειρήματα σας, πως να φερθείτε στη διάρκεια της πώλησης και πως να αντιμετωπίσετε τις αντιρρήσεις των πελατών σας. Επίσης, θα μιλήσουμε για την εξυπηρέτηση πελατών και το (Cross ή Up Selling), την τέχνη του να πουλάς περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες στους ήδη υπάρχοντες πελάτες σου.

Ενδεικτική θεματολογία:

 

 1. Τι είναι η πώληση
 2. Πως βρίσκουμε το κοινό στόχο (target group)
 3. Πως καθορίζουμε το μοναδικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα (Unique selling point)
 4. Πως μετατρέπουμε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μας σε οφέλη για τον καταναλωτή.
 5. Πως προετοιμαζόμαστε για την πώληση
 6. Τα στάδια της διαδικασίας της πώλησης
 7. Τις βασικές κατηγορίες των αντιρρήσεων που μπορεί να έχει ένας πελάτης και πως να τις ξεπεράσουμε
 8. Την εξυπηρέτηση πελατών
 9. Το Cross ή Up selling, τον φθηνότερο και καλύτερο τρόπο για να αυξήσουμε τις πωλήσεις και τα κέρδη μας.

 

Κόστος:

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 3 παρουσιάσεις διάρκειας 90 λεπτών η κάθε μία και το κόστος συμμετοχής είναι 100€. Για εγγραφές μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 70€

Υλικό σεμιναρίου:

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα λάβουν:

 

 1. Βεβαίωση συμμετοχής στο σεμινάριο
 2. Πρόσβαση στις ζωντανές παρουσιάσεις του σεμιναρίου.
 3. Πρόσβαση στα videos των ζωντανών παρουσιάσεων του σεμιναρίου για ένα έτος από την εγγραφή τους στο σεμινάριο.
 4. Πρόσβαση στο υλικό του σεμιναρίου (άρθρα, ασκήσεις, άλλο υλικό) για ένα έτος από την εγγραφή τους σε αυτό.
 5. Πρόσβαση στον εκπαιδευτή για ένα έτος, μέσω email ή τηλεφώνου για τυχόν απορίες.
 6. Έκπτωση 15% σε άλλα online και offline σεμινάρια που διοργανώνει η LearningEvolution.gr, καθώς και σε άλλα προϊόντα παραγωγής μας (DVD, βιβλία, κλπ).

 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια