Συμβουλευτικές συνεδρίες προσαρμοσμένες στις εξαγωγικές σας ανάγκες

(0 ψήφοι)

Mentoring

 

Είτε πραγματοποιείτε τα πρώτα σας βήματα στις εξαγωγές τροφίμων, είτε διαθέτετε χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, προκύπτουν πάντα διάφορες ανάγκες και ανησυχίες που αφορούν τα προϊόντα σας, την επιχείρηση σας, ή τις αγορές στις οποίες εξάγετε και απαιτούν άμεσες και πρακτικές λύσεις.

Η ομάδα της NV business development, διαθέτοντας μια μακρόχρονη εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στη βιομηχανία τροφίμων, παρέχει εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες μέσω στοχευμένης καθοδήγησης, που αποσκοπούν στη βελτίωση της απόδοσης της εταιρείας σας και στη σταθεροποίηση της παρουσίας σας στις διεθνείς αγορές.

 

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες και η επαγγελματική καθοδήγηση που παρέχουμε μπορεί να περιλαμβάνουν:

Την αξιολόγηση των προϊόντων σας, την εκτίμηση των αγορών που δραστηριοποιείται η εταιρεία σας, τη δόμηση του πλάνου πωλήσεων και του εξαγωγικού σας σχεδιασμού, την οργάνωση και διαμόρφωση των στρατηγικών προώθησης και τις πρακτικές που εφαρμόζει το τμήμα εξαγωγών σας.
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια