Η ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

(0 ψήφοι)
Η ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
Διοργανωτής:

Πληροφορίες Σεμιναρίου

  • Διεύθυνση Διεξαγωγής: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 1, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
  • Τόπος Διεξαγωγής: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2103246210
  • Κόστος Σεμιναρίου: 15
  • Ημ/νια Διεξαγωγής: 12/10/2013
  • Ώρες Διεξαγωγής: 12.00
  • Απαιτείται Εγγραφή: Ναί
  • Παρακολούθηση Εξ Αποστάσεως: Χωρίς Επιλογή

Ta Public εγκαινιάζουν μία σειρά βιωματικών σεμιναρίων για γονείς και παιδιά

12/10/2013_ «Η αυτοεκτίμηση στη ζωή μας: αξία & ορισμός»

 

Τα καταστήματα Public(www.public.gr), στο πλαίσιο των παιδικών εκδηλώσεων που θα φιλοξενεί ο χώρος εκδηλώσεων κάθε Σάββατο, εγκαινιάζουν μία σειρά βιωματικών σεμιναρίων αυτοεκτίμησης για γονείς και παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, με στόχο να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο που κρύβουν μέσα τους, να τονώσουν την αυτοεκτίμησή τους και κατ’ επέκταση να βελτιώσουν κάθε πτυχή της ζωής τους.

 

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 12.00, στη νέα αίθουσα εκδηλώσεων στα Public Συντάγματος, θα βρίσκονται μαζί μας η προσωποκεντρική σύμβουλος και ειδική παιδαγωγός, Λέλα Καλογεράκη και η προσωποκεντρική συμβουλευτική ψυχολόγος Αγγελική Κουρή, συντονίζοντας το βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Η ΑΥΤΟ-ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ: Είμαστε, αυτό που νιώθουμε για τον εαυτό μας». Ελάτε να ανακαλύψουμε τον ορισμό της αυτοεκτίμησης και να βελτιώσουμε το πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας, επηρεάζοντας τον τρόπο που βιώνουμε όλες τις πτυχές της ζωής μας: το πώς λειτουργούμε στο σχολείο, στη δουλειά, στην επικοινωνία μας με τους άλλους ή ακόμα και με μας τους ίδιους. Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο http://www.public.gr/biomatiko-ergastirio και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής. Ο αριθμός των θέσεων στο σεμινάριο είναι περιορισμένος.

Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε 3 συναντήσεις, διάρκειας 1,5 ώρας ενώ για την πιο σφαιρική κατανόηση του κειμένου προτείνεται συμμετοχή και στις 3 συναντήσεις, αν και υπάρχει δυνατότητα μεμονωμένης παρακολούθησης. H επιμέρους θεματολογία ανά συνάντηση είναι η εξής:

Ημερομηνίες:

12/10               η αυτοεκτίμηση στη ζωή μας: αξία & ορισμός

19/10               αυτογνωσία & αυτοεκτίμηση

02/11               άνευ όρων αποδοχή & αυτοεκτίμηση

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής στο http://www.public.gr/biomatiko-ergastirioγια να λάβετε κι εσείς μέρος στο βιωματικό εργαστήρι των Public!

Επισκεφθείτε μικροί και μεγάλοι, τα Public Συντάγματος, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 12.00 για να ανακαλύψει ο καθένας το δικό του εσωτερικό ορισμό, μέσα από παιχνίδι, συζήτηση και πολλές άλλες βιωματικές δραστηριότητες.

 

Κόστος:

15€: Συμμετοχή σε εργαστήρι 1 παιδί + 1 ενήλικας

          Κέρασμα: τόστ κ χυμός για το παιδί & ένας καφές για τον γονιό

5€:    Ενήλικες μόνο για παρακολούθηση (ενδέχεται λόγω του περιεχομένου να υπάρχει ενδιαφέρον παρακολούθησης από παιδαγωγούς ή γονείς μόνοι τους)

Στο κόστος   συμπεριλαμβάνεται και ένας καφές.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.  

                        

Αριθμός συμμετεχόντων: Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 15 παιδιά (+15 γονείς)

+ 8 ενήλικες με ενδιαφέρον παρακολούθησης

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια