Μεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
Εξ αποστάσεως Protel
Εξ αποστάσεως Protel

-
16/07/2024 - 21:00

Εξ αποστάσεως Protel

Κατηγορία: Τουριστικά

Εισηγητής: Βαρδαλάκης Μανώλης

Περιγραφή

Το Protel είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, με το οποίο λειτουργούν τα περισσότερα Ξενοδοχεία σε όλο τον πλανήτη.

Το Protel Hotel Software υποστηρίζει όλες τις πτυχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης μίας Ξενοδοχειακής μονάδας και προσφέρει υψηλής ποιότητας υποστήριξη στο σύνολο των δραστηριοτήτων της επιχείρησης. Σκοπός του Online Σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και εκπαίδευση σε ό,τι αφορά ένα πρόγραμμα διαχείρισης (CRM) μιας ξενοδοχειακής μονάδας οποιουδήποτε μεγέθους και δυναμικότητας.

Το Online σεμινάριο PROTEL διαρκεί 7.5 ώρες.

Μπορειτε να το παρακολουθήσετε όποια στιγμή εσείς το επιθυμείτε και όσες φορές ώστε να κρατήσετε τις σημειώσεις που θέλετε.

Θα υπάρχει στο λογαριασμό σας για άμεση παρακολούθηση για 15 ημέρες και εάν χρειαστείτε παράταση 15 ακόμα ημερών μας αποστέλετε το αίτημα σας στο chat και άμεσα επεκτείνουμε την πρόσβαση εντελώς δωρεάν

Πληροφορίες

Aπευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους του τομέα Τουρισμού αλλά και επαγγελματίες του τμήματος κρατήσεων και υποδοχής (front & back office).

Ημερομηνίες

-
16/07/2024 - 21:00

Απομακρυσμένη παρακολούθηση:

Ναι

Θέλω να μάθω περισσότερα

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης