Μεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
Κατασκευή Κοσμημάτων - 1ος κύκλος: Αρχάριοι
Κατασκευή Κοσμημάτων - 1ος κύκλος: Αρχάριοι

25/09/2023 18:00 -
18/12/2023 - 21:00

Κατασκευή Κοσμημάτων - 1ος κύκλος: Αρχάριοι

Κατηγορία: Τέχνη & Πολιτισμός

Εισηγητής: Γιώτα Κούβαρη

Περιγραφή

Στα μαθήματα για αρχάριους θα μάθετε να κατασκευάζετε χειροποίητα κοσμήματα με τις βασικές τεχνικές της αργυροχρυσοχοΐας. Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα θα μπορείτε να επεξεργαστείτε το μέταλλο και να κατασκευάσετε το πρώτο σας ολοκληρωμένο κόσμημα. Εφαρμόζοντας τις τεχνικές, θα μάθετε να υλοποιείτε τις προσωπικές σας ιδέες, δημιουργώντας κοσμήματα που σας χαρακτηρίζουν. Ολοκληρώνοντας το εργαστήριο των αρχαρίων θα έχετε δημιουργήσει την πρώτη σας συλλογή κοσμημάτων.

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων θα σας δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το κέντρο μας.

Πληροφορίες

Τα μαθήματα αποτελούν τον πρώτο κύκλο μαθημάτων κοσμήματος και απευθύνονται σε αρχάριους στην κατασκευή κοσμήματος. Αυτό σημαίνει ότι έχουν σχεδιαστεί ώστε η εκμάθηση να ξεκινά από το μηδέν και η εξοικείωση του αρχάριου εκπαιδευόμενου με τον κόσμο του κοσμήματος να γίνεται ομαλά και με σταθερά βήματα.
Δεν χρειάζεται να αγοράσετε εργαλεία και υλικά καθώς διατίθενται όλα δωρεάν. Οι τρόποι πληρωμής είναι τρεις: είτε εφάπαξ στην αρχή του κύκλου με έκπτωση 10%, είτε σε τέσσερις δόσεις, είτε με τη χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις.

Ημερομηνίες

25/09/2023 18:00 -
18/12/2023 - 21:00

Τοποθεσία

Πειραιάς

Απομακρυσμένη παρακολούθηση:

Όχι

Θέλω να μάθω περισσότερα

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης