Μεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
Ολιστικό Επιχειρείν – Άκου το Πάθος σου και Κάνε την Επιχείρηση των Ονείρων σου
Ολιστικό Επιχειρείν – Άκου το Πάθος σου και Κάνε την Επιχείρηση των Ονείρων σου

10/10/2023 10:00 - 12:00

Ολιστικό Επιχειρείν – Άκου το Πάθος σου και Κάνε την Επιχείρηση των Ονείρων σου

Κατηγορία: Διοίκηση Επιχειρήσεων

Εισηγητής: Νικόλαος Αυγερινός

Περιγραφή

Σχετικά με το εργαστήριο: Στο εργαστήριο «Ολιστικό Επιχειρείν – Άκου το Πάθος σου και Κάνε την Επιχείρηση των Ονείρων σου!» σε καθοδηγώ στο συναρπαστικό ταξίδι της ανακάλυψης των παθών σου, προσδιορίζουμε τα δυνατά σου σημεία και δημιουργούμε ένα ασφαλές μονοπάτι για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση ή να διοικείς αυτήν που έχεις με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Το εργαστήριο «Ολιστικό Επιχειρείν – Άκου το Πάθος σου και Κάνε την Επιχείρηση των Ονείρων σου!» ξεκινάει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 και θα διαρκέσει 10 εβδομάδες. Οι συναντήσεις μας θα είναι μία φορά την εβδομάδα για 2 ώρες, μέσω Zoom ή videoσκοπημένα. Για όσους επιλέξουν το videoσκοπημένο, θα γίνουν 5 συναντήσεις (ανά 2η Παρασκευή, στις 21:00) για ερωτήσεις και διευκρινίσεις επί της ύλης.

Με την πολυετή εμπειρία μου στον χώρο των επιχειρήσεων και της Προσωπικής Ανάπτυξης, αυτό το εργαστήριο συνδυάζει εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές ασκήσεις για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα θέλω σου και να κάνεις ενεργά και σταθερά βήματα στην επιχειρηματικότητα.

Σε αυτό το εργαστήριο:

  • Θα ανακαλύψεις τα αληθινά θέλω σου και πώς να τα ευθυγραμμίσεις με την Επιχείρησή σου.
  • Θα προσδιορίσεις τις μοναδικές δυνάμεις και δεξιότητές σου, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
  • Θα αναπτύξεις μια σταθερή επιχειρηματική ιδέα, που θα ταιριάζει με την αγορά-στόχο σου.
  • Θα μάθεις πως να ξεπερνάς τις κοινές, καθημερινές προκλήσεις και πως να δημιουργήσεις μια Νοοτροπία Επιτυχίας.
  • Θα δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο Επιχειρηματικό Σχέδιο, που θα σε καθοδηγεί στο επιχειρηματικό σου ταξίδι.
  • Θα μάθεις στρατηγικές Επωνυμίας (Branding) και Marketing για να προσελκύεις πελάτες και να ξεχωρίζεις.
  • Θα μάθεις πως να δημιουργήσεις μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο, για να επιδεικνύεις σωστά και αποτελεσματικά την επιχείρησή σου.
  • Θα μάθεις για τεχνικές πωλήσεων και διαπραγματεύσεις, ώστε να έχεις ένα ευχαριστημένο και συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο.

Να έχεις ως τελικό αποτέλεσμα την Οικονομική Αφθονία, την Ευτυχία και την Ικανοποίηση.

Αυτό το εργαστήριο έχει σχεδιαστεί για σένα που είσαι παθιασμένος/η με την έναρξη της δικής σου επιχείρησης πάνω σε αυτά που αγαπάς.

Είτε εξερευνάς ένα νέο εγχείρημα, είτε θέλεις να αλλάξεις κατεύθυνση στην τρέχουσα καριέρα σου, αυτό το εργαστήριο σου παρέχει τα εργαλεία και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι για να κάνεις τα επιχειρηματικά σου όνειρα πραγματικότητα.

Πληροφορίες

Το εργαστήριο « Ολιστικό Επιχειρείν – Άκου το Πάθος σου και Κάνε την Επιχείρηση των Ονείρων σου!» είναι ειδικά σχεδιασμένο για σένα που είσαι Σύμβουλος, Ψυχοθεραπευτής/τρια, Εισηγητής/τρια, Coach ή ελεύθερος επαγγελματίας με παροχή υπηρεσιών.

Είναι για σένα που έχεις αφιερώσει πολύτιμο χρόνο και χρήματα να σπουδάσεις το αντικείμενο που αγαπάς και χρειάζεσαι βελτίωση στα διοικητικά, οικονομικά και οργανωτικά θέματα μιας επιχείρησης.

Ημερομηνίες

10/10/2023 10:00 - 12:00

Απομακρυσμένη παρακολούθηση:

Ναι

Θέλω να μάθω περισσότερα

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης