Μεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
Δημιουργώντας ένα Καινούργιο Εαυτό
Δημιουργώντας ένα Καινούργιο Εαυτό

26/11/2023 10:00 - 14:00

Δημιουργώντας ένα Καινούργιο Εαυτό

Κατηγορία: Personal & Business Development

Εισηγητής: Άκης Αγγελάκης

Περιγραφή

Μια επιστημονική εκπαιδευτική μέθοδος που θα σας βοηθήσει να κάνετε μεγάλες, ριζικές και δραστικές αλλαγές στον εαυτό σας και τη ζωή σας!

Στόχος  webinar: Η  μείωση του φόβου και του άγχους καθώς και μεθοδευμένη επίτευξη στόχων και αλλαγών, μέσα από μια συγκεκριμένη σειρά βημάτων που θα παρουσιαστεί θεωρητικά και βιωματικά στους συμμετέχοντες.

Ενότητες

Θεματολογία

 • Γιατί δεν κάνουμε όλα όσα ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε;
 •  Γιατί ο φόβος και το άγχος εμποδίζουν την υλοποίηση των ονείρων και των στόχων μας;
 •  Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό Όραμα-στόχο ζωής που θα μας εμπνέει και θα μας παρακινεί να κάνουμε σημαντικές αλλαγές και υπερβάσεις για το καλύτερο.
 •  Η σωστή διαχείριση των συναισθημάτων στην επίτευξη των στόχων.
 •  Πως ηρεμώ την αμυγδαλή ώστε να μην ενεργοποιεί το σύνδρομο Flight-Fight-Freeze-Surrender
 •  Τα “μυστικά” του προ μετωπιαίου βρεγματικού λοβού στην αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα
 •  Μαθαίνοντας να αυτοσυγκεντρωνόμαστε πρακτικά στο επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα
 •  Πως να ξεπερνάμε το φόβο, την αγωνία, το άγχος και να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας

Πληροφορίες

Aπευθύνεται σε άτομα που θέλουν να επιφέρουν μεγάλες ή μικρές αλλά διαρκείς αλλαγές στη ζωή τους.  Πωλητές, Αθλητές, Επαγγελματίες, Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς, Επιχειρηματίες, Στελέχη Επιχειρήσεων, Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού αλλά και σε οποιονδήποτε χρειάζεται μια βοήθεια να κατανοήσει και να ελέγχει τη ζωή του και τους στόχους του/της.

Λίγα Λόγια από τον κύριο Αγγελάκη:

“Φίλες και φίλοι, εδώ και κάμποσο καιρό, προσπαθώ να ερευνήσω και να βρω τη λύση σε μια ερώτηση που απασχολεί πολλούς από τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί στο coaching και στη συνθετική θεραπεία. Και η ερώτηση είναι : “Γιατί οι άνθρωποι δεν κινητοποιούνται να κάνουν αυτά που ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν παρά το γεγονός ότι μένοντας ακινητοποιημένοι μπορεί να υποφέρουν ψυχικά, συναισθηματικά ή οικονομικά;”

Μετά από κάμποσους μήνες έρευνας και μελέτης, έχω ανακαλύψει ότι κάθε είδους αλλαγή στη ζωή μας, μπορεί να σαμποταριστεί από τους “ασυνείδητους” φόβους. Κι εδώ είναι που όπως έχουν δείξει πολλές μελέτες από το Harvard, έρχεται να παίξει ενεργό και σημαίνοντα ρόλο η νευροβιολογία μας. Με άλλα λόγια, δεν είναι μόνο θέμα ψυχολογίας ή coaching αλλά και βαθύτερης κατανόησης της βιολογίας των συναισθημάτων και των εγκεφαλικών διεργασιών που μεσολαβούν.

Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, σας καλώ να παρακολουθήσετε ένα μοναδικό webinar με θέμα ” Δημιουργία ενός Καινούργιου εαυτού”.

Ένα μοναδικής επιστημονικής αρτιότητας βιωματικό εργαστήριο στο οποίο θα εκπαιδευτείτε θεωρητικά και βιωματικά πώς να δράτε με σαφήνεια, αποφασιστικότητα και αποτλεσματικότητα προς την κατεύθυνση των στόχων, των ονείρων και των επιθυμιών σας και να πετυχαίνετε όλα εκείνα που μέχρι πρότινος, σας τρόμαζαν και σας αποθάρρυναν!

Το σεμινάριο αποτελεί μέρος μιας ειδικής μεθόδου που έχω δημιουργήσει με στόχο να βοηθήσει ανθρώπους να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους. Ανθρώπους που μέχρι πρότινος, δεν ήξεραν, δεν ήθελαν και δεν μπορούσαν να τις κάνουν, παρά το γεγονός ότι κατανοούν την ανάγκη για την αλλαγή.

Το webinar αποτελεί μέρος μιας θεραπευτικής μεθόδου που έχω δημιουργήσει με στόχο να βοηθήσει ανθρώπους να επιτυγχάνουν αλλαγές στη ζωή τους.

Η μέθοδος είναι βασισμένη σε στοιχεία Γνωσιακής /συμπεριφορικής θεραπείας (CBT), Λογοθεραπείας (Victor Frankl), τελευταία δεδομένα στη νευροβιολογία, Διαλογισμού Vipasana / Mindfulness, Νευρογλωσικού προγραμματισμού (NLP), Δημιουργικού οραματισμού και νεώτερων επιστημονικών μεθόδων στη Συμβουλευτική Θεραπεία όπως Acceptance & Commitment Therapy (ACT) & Mindfulness Based Stress Reduction Therapy (MBSRT) Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια (Compassion Focused Therapy) . Και όλα αυτά σε απλή, πρακτική και εφαρμόσιμη δομή ώστε να γίνεται κατανοητή από όλους.

Στο webinar θα μάθετε βήμα – βήμα πως να προγραμματίζετε το μυαλό και τις καθημερινές σας πρακτικές για κατορθώσετε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, να επιτύχετε τους προσωπικούς, επαγγελματικούς, κοινωνικούς σας στόχους και να βγείτε από το τέλμα της αδράνειας, της αναποφασιστικότητας και της ακινητοποίησης.”

Δημιουργώντας ένα Καινούργιο Εαυτό seminaria.gr

Ημερομηνίες

26/11/2023 10:00 - 14:00

Απομακρυσμένη παρακολούθηση:

Ναι

θέλω να μάθω περισσότερα

  Αποδέχομαι τους όρους χρήσης

  Σεμινάρια από τον ίδιο διοργανωτή

  Qualified Business and Life Mentor

  Qualified Business and Life Mentor

  ONLINE 01/12/2023, 23/10/2024
  από Business and LifeTraining
  Πρόγραμμα με διεθνή πιστοποίηση σε θέματα Mentoring Η διάρκεια του προγράμματος είναι 9 μήνες. Έχει ...