Μεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο

Lelaki Coaching

Θεσσαλίας 32 , 18863 Πέραμα

+306932568511 , +306932568511

Email: emaxoura@gmail.com

Lelaki Coaching

Σχετικά με την Ελίνα Μαξούρα και το Lelaki Coaching:

“Πληροφορική, Coaching, Συμβουλευτική, Mentoring και CBT είναι οι σπουδές μου και έχω εργασθεί πάνω από 18 χρόνια ως σύμβουλος επιχειρήσεων.
Είμαι πιστοποιημένη Life Coach – Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Executive Coach – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με εξειδίκευση στο Group & Team Coaching. Έχω δημιουργήσει και είμαι η βασική εισηγήτρια βιωματικών σεμιναρίων προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, όπως τα «DatingYourSelf», «BrandingYourSelf» και «Level Up your Coaching Skills” και ως συν-δημιουργός τα “Θ.Ε.Σ.Ε. τη ζωή σου σε άλλη βάση» και «Coach your business to success». Έχω λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε πολλές ημερίδες, συνέδρια και διοργανώσεις όπως τα HCCMA-Coacning on the Go και TEDxAthens2018.
Είμαι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching και Mentoring Ελλάδας και δεσμεύομαι να λειτουργώ σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του.
Αγαπώ τη δια βίου μάθηση και τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής! Σκοπός μου είναι να στηρίζω ανθρώπους ώστε να κάνουν αλλαγές και να ζουν τη ζωή που οι ίδιοι θέλουν.

To Coaching είναι μια μεθοδολογία, που μπορείς να εφαρμόσεις σε όλους τους τομείς της ζωής!

Ορισμένα θέματα που συνήθως δουλεύουμε στις ατομικές, ομαδικές συνεδρίες και στα σεμινάριά μου είναι, πως: συνεργαζόμαστε, προχωρούμε ένα βήμα μπροστά, φτάνουμε εκεί που εμείς επιθυμούμε, ανακαλύπτουμε το που θέλουμε να πάμε, θέτουμε και καταφέρνουμε στόχους, κάνουμε αλλαγές, αναπτύσσουμε μια νέα επιχείρηση,  αναγνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία, μετατρέπουμε τις αδυναμίες μας σε κινητήριο δύναμη, αυξάνουμε την παραγωγικότητά και το εισόδημά, διαχειριζόμαστε σωστά το χρόνο,  ξεπερνάμε οποιεσδήποτε περιοριστικές πεποιθήσεις, πετυχαίνουμε ακόμα και «κόντρα σε όλες τις πιθανότητες»!”